Yahoo! lanserer smart app-søk

Yahoo! lanserer smart app-søk

Hvis du synes Android Market og App Store er uoversiktlig, prøv Yahoo! i stedet.

Søkemotoren Yahoo! er et av selskapene som har tapt aller mest på Googles enorme suksess de siste 10 årene. Tilbake på 1990-tallet hadde nemlig Yahoo! en veldig sterk posisjon på Internettsøk, men har slitt etter at dot.com-boblen sprakk i 2001.

Nå har imidlertid Yahoo! UK & Ireland lansert en lovende søkefunksjon for mobilapplikasjoner. Her kan du søke etter både Android- og iOS-apper, enten på navn eller sjanger, og resultatet vises i en oversiktlig liste med både link til applikasjonsbutikken, QR-kode og link til appen på SMS.

Ved første øyekast virker den nye app-søket til Yahoo! som en veldig gunstig måte å oppdage nye apper på, særlig hvis du ser etter en app som ikke nødvendigvis er synlig i topplistene til Apple og Google. Søkeresultatene kan filtreres etter pris eller relevanse, og du kan også velge ulike kategorier for å få frem populære apper i ulike sjangre. Brukerkommentarer fra Android Market og Apple App Store er også tilgjengelig fra Yahoo!

Den norske utgaven av Yahoo! har foreløpig ikke den samme funksjonaliteten, så inntil videre kan du bruke Yahoo! UK & Ireland til å oppdage nye apper.

(Kilder: Yahoo! UK & Ireland via Android Central)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen