Yahoo!-bildesøk får seg et ansiktsløft

Yahoo!-bildesøk får seg et ansiktsløft

Får ny design og søker nå gjennom Facebook.

Yahoo! har nylig oppgradert sin bildesøketjeneste – med oppgradert resultatside, bedre filtreringsmuligheter og mulighet for å søke gjennom bilder på Facebook.

Den nye søkeresultatsiden for bilder har nå fått et utseende med rutenett og bilder i samme størrelse. Når man fører musen over et bilde vil det bli større slik at man kan ta en bedre titt på det.

Ulike kategorifaner

Bildesøket har også fått kategorifaner slik at man lettere skal kunne filtrere søkeresultatene. Den første er "Top Images", som viser bildene som passer best overens med søkekriteriene. En fane ved navn "Latest" dukker opp når man har søkt etter noe som for tiden er svært aktuelt, som for eksempel "President Obama".

I tillegg finner man en fane for gallerier – som viser søkeresultater fra fotogallerier som Yahoo! News og Flickr. Facebook har også fått en egen fane, og hvis man kobler til sin egen konto vil søkemotoren lete gjennom ens egne bilder og album, samt sine venners.

Bla frem og tilbake

Når man trykker på et bilde blant søkeresultatene, vil man bli ført til et nytt vindu med knapper på sidene som man kan bruke til å navigere frem og tilbake. På denne måten skal man lett kunne navigere gjennom bildene uten å måtte gå frem og tilbake mellom bilde og søkeresultat.

Det nye utseendet fungerer ikke på den norske utgaven av Yahoo! ennå, men fungerer fint på den amerikanske versjonen.

(Kilde: Yahoo! Search Blog)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen