Xtremt søtt fra Xcute

LG har fått mye omtale for sin 5 megapikselmobil som kommer til Europa, og trolig Norge senere i år. Det ikke mange vet, er at det allerede har kommet en mobiltelefon med 6 megapikselkamera til Norge.

Produsenten er Taiwansk og heter Xcute. Modellene på det norske markedet heter DV1 (3 megapiksler) og DV2 (6 megapiksler). Nå forteller representanter fra Xcute til mobilen.no at de har flere søtsaker på vei.

XCute S50_jenteOg den mest fristende av dem alle er Xcute S50.

Med en tykkelse på bare 9 millimeter er vi svært imponert over at mobilkameraet har fått en oppløsning på hele 6 megapiksler. Med både autofokus og blits er det duket for å kunne ta svært gode bilder.

I tillegg har modellen MP3-spiller, Wap 2.0, 640x240 punkters skjermoppløsning og TV-utgang. Som seg hør og bør på en multimediemobil som Xcute S50 har den også støtte for minnekort.

Kommer søtsaken til Norge? Ikke godt å si! Modellen skal lanseres i både Asia og Europa i tredje kvartal av 2006. Ettersom S50 er en GSM-mobil, og produsenten allerede har en fot innenfor i Norge, håper vi de klarer å få den andre foten inn også, så vi får se mer til Xcute S50.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen