Dette bildet, tatt fra baksiden, viser at andre enkelt kan smugtitte på hva du gjør. (Bilde: gsmarena.com)

Xperia Pureness har gjennomsiktig skjerm

Sony Ericsson har sluppet løs en rekke bilder av sin nye Xperia Pureness, som har en mer eller mindre gjennomsiktig skjerm. 

Det har også blitt offentliggjort at mobilen vil komme i "utvalgte byer" i november måned, ifølge gizmodo.com. Hvilke byer det kan være snakk om, er derimot ikke kjent. 

Ikke fargeskjerm

Spesifikasjonene til Xperia Pureness er heller ikke kjent. Ut ifra bildene ser vi at skjermen er monokron, altså ikke fargeskjerm. 

Bildene avslører også at telefonen har musikkspiller, kontaktliste, en hovedmeny og at den kan vise klokkeslettet. Den kan altså iallfall de mest grunnleggende tingene. 

Og prisen? 

Gizmodo skriver at Xperia Pureness skal koste 300 dollar med toårlig bindingstid. Det forteller ikke så veldig mye, ettersom det ikke oppgis hvilken prisklasse dette abonnementet måtte være i. I Norge kan heller ikke telefoner selges med mer enn ett års bindingstid til privatkunder. Så kommer merverdiavgiften på toppen av det hele, for sette prikken over i-en for uklarhetene i prisen. Selv om prisen er oppgitt, er den altså i høy grad ukjent. 

Oppdatert: Andre kilder oppgir prisen (i form av et rykte) til 699 euro, som gir en butikkpris på rundt 7500 kroner inkludert merverdiavgift om den kommer til Norge.

Se flere bilder på gsmarena.com

(Kilde: gizmodo.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen