Xperia kommer i september

Sony Ericsson lanserte med braks og bram sitt nye flaggskip Xperia X1 under mobilkonferansen Mobile World Congress tidligere i år. Det har vært litt frem og tilbake om når den faktisk skal lanseres, men nå tyder det på at den kommer allerede i midten av september i år.

Avslørte lansering
For i et nyhetsbrev fra Handango, som utvikler programvare og spill til mobiltelefoner, avslører de lanseringsdatoen til den kommende SE-telefonen, avslører Modaco.

Allerede i februar offentliggjorde Handango sitt samarbeid med Sony Ericsson i forhold til Xperia X1. De skal tilby en større mendge innhold og de søker derfor etter noen som kan produsere dette til den kommende mobilen.I den sammenhengen står det å lese at Xperia X1 i midten av september 2008. Dette stemmer for øvrig med uttalelser fra Sony Ericsson, som har lovet at telefonen kommer i andre halvdel av 2008.

Spennende mobil
Xperia X1 er som sagt det kommende flaggskipet fra Sony Ericsson. Det er også den første mobiltelefonen fra selskapet som tar i bruk Windows Mobile. Samtidig har den det aller meste av teknologi.

Turbo-3G (HSDPA) har den selvsagt, i tillegg til både støtte for Wlan og GPS. Skjermen er trykksensitiv, i likhet med Apple Iphone, og har en oppløsning på 480 x 800 punkter.

Det finnes for øvrig en video som viser nærmere hvordan telefonen fungerer i praksis.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen