Xperia Z3-datoen kan være 3. september
(Bilde: Sony)

Xperia Z3-datoen kan være 3. september

Nytt Sony-flaggskip ventes rett før IFA-messen i Berlin.

Helt siden Sony tok over produksjonen av Xperia-telefonene i sin helhet, har selskapet lansert telefoner i et heseblesende tempo. En ny toppmodell for hvert halvår har vært fasiten så langt, og nå ventes det at dagens Xperia Z2 vil få en oppfølger.

Les også: Test av Sony Xperia Z2 - En himmelsk mobiltelefon

IFA holdes i Berlin, og er en av verdens største og eldste dingsemesser. I september braker det løs igjen, og Sony og Samsung er blant produsentene vi venter store nyheter fra.
IFA holdes i Berlin, og er en av verdens største og eldste dingsemesser. I september braker det løs igjen, og Sony og Samsung er blant produsentene vi venter store nyheter fra.Foto: Rolf B. Wegner, Hardware.no

Sony har hatt for vane å lansere produkter på CES-messen i Las Vegas, og på IFA i Berlin. Forrige lansering i Berlin var Xperia Z1, som ble vist frem 4. september i fjor. Nå har selskapet spikret sin pressekonferanse under årets messe, og datoen skal være 3. september. 

Xperia Z3 og tilbehør?

Ryktebørsen forventer at vi får se både Xperia Z3, og en oppfølger til dagens Xperia Z1 Compact. Foreløpig er det ikke kjent hva annet produsenten pønsker på, men det spekuleres i at Sony kan ha både et nytt nettbrett og en ny smartklokke på gang. Det vil heller ikke være unaturlig med en oppfrisking av Sonys løse kameratilbehør i QX-serien. De to variantene QX10 og QX100 ble lansert sammen med Xperia Z1 før IFA i fjor.

Pressekonferansen går av stabelen klokken 16.15, og vi er som vanlig til stede i Berlin for å gi deg det siste om den ferskeste mobilteknologien.

Les også: — Sony Xperia Z3 knuser det meste

(Kilder: xperiablog.net via pocketnow.com)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen