(Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no)

Xperia Z klatrer på Telenors salgslister

Se hvilke mobiler som nådde helt til topps i mars.

Både Telenor og NetCom sender hver måned ut en liste over de mest solgte mobiltelefonene gjennom sine respektive kanaler. Mars-tallene til NetCom viste tydelig at Apple og Samsung var de mest populære merkene blant deres kunder, og at størrelsen teller: Salgstall fra NetCom viser at vi vil ha store skjermer

Nå har vi også fått Telenors Topp 10-liste for mars-salget, og her er i alle fall Sony-mobilen Xperia Z inne på en 3. plass. For øvrig er Apples iPhone-modeller og Samsungs Galaxy-modeller like dominerende på salgslistene til Telenor som hos NetCom.

– Mars-salgstallene fra Telenors egne kanaler viser at Sony Xperia Z er mobiltelefonen som stormer mest frem. Apple hadde størst markedsandel i måneden og tok noen få prosentpoeng av Samsung på andreplass like bak. Sony øker mest og er klart nummer tre med suksess på Xperia Z og Xperia V, oppsummerer Stein-Erik Vellan, leder for Mobile i Telenor.

– Nokia og HTC taper mot konkurrentene. For HTC sin del regner vi med at dette vil snu med salgsstart av HTC One, som det er knyttet forventninger til. Det forventes også at Samsung tar posisjon som markedsleder med salgsstart av Galaxy S4 på bekostning av Apple, sier han videre.

Her er Topp 10-listen til Telenor for mars, 2013:

1. Apple iPhone 5
2. Samsung Galaxy S III
3. Sony Xperia Z
4. Apple iPhone 4S
5. Apple iPhone 4
6. Samsung Galaxy Y
7. Samsung Galaxy S III 4G
8. Samsung Galaxy S II
9. Sony Xperia V
10. Samsung Galaxy S III Mini

(Kilde: Telenor)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen