XP SP2 er klar

Etter det som virker som en evighet med utsettelser og nyhetsdekning, har Microsoft endelig sagt seg fornøyd med Service Pack 2 til Windows XP. Sent fredag kveld, norsk tid, sendte Microsoft pakken til produksjon. Over helga vil produktet dukke opp på Windows Update, og du kan da oppgradere datamaskinen din.

Programmet har nå blitt sendt til OEM-produsentene, og men vil derfor raskt kunne forvente å se SP2 installert på ny-innkjøpte maskiner. Mot slutten av oktober vil det vere mulig å få kjøpt ferdig-oppgraderte versjoner av Windows XP, i alle fall i engelskspråklig utgave.

Den beste måten å oppgradere på vil være å sette på Automatisk Oppdateringer i Windows. Microsoft vil begrense hastigheten på automatiserte oppdateringer, slik at bare et visst tall brukere kan hente det ned samtidig, for å prøve å spre den enorme trafikken som ville oppstått om alle prøvde å oppgradere samtidig.

Windows XP SP2 er hovudsaklig en sikkerhetsoppdatering, og i den nye utgaven vil du finne et sikkerhetssenter, en oppdatert brannmur og mange sikkerhetsforbedringer i Internet Explorer.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen