Xilence viser frem et enormt beist

Xilence viser frem et enormt beist

Her er det plass til to hovedkort og to digre radiatorer.

Hardware/Hannover: Xilence er ikke veldig kjente i Norge, ei heller er Interceptor-serien helt ny, men vi synes likevel de fortjener oppmerksomhet for et såpass drøyt kabinett.

En tilfeldig fyr ser med skepsis på monsteret
En tilfeldig fyr ser med skepsis på monsteret

Interceptor Pro QX er et skikkelig verstingkabinett. For det første, det er digert, virkelig digert. Vi snakker om 78 centimeter høyt, og da rager det godt over andre kabinetter som man anser som store.

Plass til to hovedkort

Innvendig er kabinettet delt i to hovedrom. I den øverste delen er det gjort plass et mini-ITX-kort, mens det i den nedre delen er plass til hovedkort i HPTX-formatet. Sånn sett kan man gjerne si at dette kabinettet består av et stort tårnkabinett med et lite kabinett festet på toppen. Om du synes at dette kabinettet er i drøyeste laget så finnes det en litt mindre modell tilgjengelig i form av Interceptor QX, denne mangler det øverste kammeret og har "bare" plass til et hovedkort. Det fine med denne mindre modellen er at du ved en senere anledning kan etterkjøpe toppbiten, slik at du totalt sett ender opp med Interceptor Pro QX.

Av brønner for optiske enheter finner vi seks stykker. For SSD-er er det fire plasser med hot-swap i front. I tillegg er det plass til enten åtte harddisker eller tolv SSD-er internt i hot-swap. Om det ikke er nok så er det to tradisjonelle harddiskplasser også.

Doble radiatorer? Intet problem

Vifteplasser er det drøyt mange av. Og når vi først er inne på kjøling så har dette kabinettet plass til både en trippel og en firedobbel radiator. Nå vil riktignok luften som går gjennom trippelradiatoren også i stor grad gå gjennom den firedoble.

Prisen ligger veiledende på 250 Euro, men hva prisen kommer på i Norge er enda ikke kjent. PR Manager Bastian Fröhlig kan i alle fall fortelle at den kommer på det norske markedet, med litt flaks allerede til uken.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen