TEST: Xigmatek Thors Hammer
Test

Xigmatek Thors Hammer

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Konklusjon

Xigmatek Thors Hammer er nok dessverre ikke like mektig som navnebror. Enheten sitter riktig nok knallgodt på hovedkortet, men ytelsen imponerer oss ikke. Du kan riktig nok feste to vifter på enheten, noe som trolig vil forbedre ytelsen et hakk over hva den har prestert på våre tester.

Temperaturtesten var en liten nedtur for oss. Med en vifte montert ender temperaturen ved 90 W opp på 58,8 grader. Med 30 W mer trykkende på steg temperaturen til 71 grader, noen som plasserte enheten i den nedre delen av vår statistikk. Imponert er vi ikke, men monterer du på en ekstra vifte, eller en kraftigere for den saks skyld, vil du nok få temperaturen ned noen ekstra grader.

Kjøleren har et spennende design som består av kjøleribber som er vridd i forhold til hverandre. Varmerørene som kommer i direkte kontakt med prosessoren er trolig en fordel. Xigmatek har lagt ved gode festeanordninger. For AMD-soklene er det snakk om den gode gamle klipsen som fortsatt fungerer godt. Har du en Intel-prosessor må du frem med skrutrekkeren og ut med hovedkortet for montering.

Thors Hammer er i dag priset til rundt 500 kroner, noe som plasserer den blant de dyrere modellene. Du får billigere alternativer som er like gode, men vi er litt redde for at Xigmatek tar seg godt betalt for faktorer som ikke har noe med ytelsen å gjøre. I tillegg må du beregne noen kroner på en vifte.


+ Gode fester
+ Leveres uten vifte?


- Pris
- Lav ytelse
- Leveres uten vifte?

Xigmatek Thor's Hammer

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen