TEST: Xigmatek Thors Hammer
Test

Xigmatek Thors Hammer

Kjøleren

Selve kjøleren har et ganske så innviklet design. Det er ikke nøyaktig den samme kjølefinnen som går igjen hele veien, men i all hovedsak to typer. Den ene er en relativt grei tikant, mens de andre kjølefinnene er to separerte seil som står mot hverandre. Man blir nesten svimmel av å studere den nøye. Totalt er det snakk om 49 lag med finner, som utgjør ca 5200 cm2 i overflate.

Som vi nevnte på forrige side, er det varmerørene som kommer i direkte kontakt med prosessoren og at det da oppstår små kløfter i overflaten. Overflaten i seg selv er nikkelplatert, men vi ser fortsatt meget tydelige spor etter forsøket på plansliping.

Montering

Kjøleren støtter de fleste sokler, og monteringen kan skildres som meget solid. Kjøleren har en relativt høy egenvekt, og vi setter derfor stor pris på at det ikke er benyttet festemekanismer som tillater at kjøleren rører på seg. Du må dra skrutrekkeren frem fra skuffen for alle Intel-sokler, men montering på AMD foregår skrueløst.

Med kjøleren montert i vårt testkabinett ser vi at det fortsatt er godt med plass. Høyden mellom prosessorsokkelen og kjølefinnene er såpass stor at den vil komme klar av eventuelle kjøleløsninger som sitter på hovedkortet. Selv om du skulle montere dobbelt opp med vifter på kjøleren, vil du fortsatt ha nok plass.

Xigmatek Thor's Hammer

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen