Xigmatek slår på stortromma

Rett før helgen annonserte Xigmatek deres nyeste tilskudd på kabinettmarkedet. Tidligere har de bare laget mellomstore kabinetter, men nå var tiden inne for noe litt større.

Når de først skulle lage et fulltårnskabinett dro de virkelig på. Elysium som det heter er noe av det største markedet, og kan uten problem gape om selv de største hovedkortene myntet på forbrukere.

Hvis du noen sinne har seriøst vurdert ett av de råeste systemtene på markedet, er dette trolig et kabinett du bør vurdere. Selv massive komponenter slik som EVGA SR-2, fire av de kraftigste skjermkortene på markedet og en solid vannkjøling, vil gli inn i Elysium – med plass til overs. Kabinettet er 23 cm bredt, 62 cm høyt og 66 cm dypt.

På innsiden er det nemlig plass til HTPX-hovedkort, og det er satt av rom for hele 10 ekspasjonsporter. Skjermkortene dine kan være 44 cm lange, noe som er betydelig mer enn de 30 cm som dagens lengste skjermkort, Radeon HD 6990, byr på. Hovedkortbrettet har videre en rekke hull for gjennomføring av kabler. Videre er dette det eneste kabinettet som har to hull for montering av kjøleløsninger, hull som passer overens med EVGA SR-2.

I front finner vi hele 12 5,25"-brønner. I seks av disse sitter det moduler som gir deg totalt 8 3,5"-plasser. I topplokket er det videre en dockingstasjon for enten 2,5"- eller 3,5"-lagringsmedier. I det samme området finner vi også én eSATA-, to USB 2.0-, to USB 3.0- og diverse lydtilkoblinger. På innsiden av kabinettet er det også to kretskort for tilkoblinger av vifter.

Så lenge du ikke benytter et HTPX-hovedkort er det også rom for to store strømforsyninger. Med gjennomføringshull i bakkant er det også plass til en eller flere solide vannkjølingsløsninger. En rekke vifteplasser på innsiden gjør at du også kan holde slikt internt.

Elysium kommer i fire varianter. Det er to farger, sort og sølv, der du kan velge mellom vindu i sidedøren eller ikke.

Nøyaktig pris i Norge er foreløpig ikke kjent. Veiledende utsalgspris er 160 Euro, og kabinettet skal bli tilgjenglig i løpet av mai måned.

(Kilder: Pressemelding, CaseKing)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen