Xiaomi Mi Max.
Xiaomi Mi Max. (Bilde: Xiaomi/Twitter)

Xiaomis nye mobil har diger skjerm og massivt batteri

Dro nettopp sløret av sin nye «Mi Max».

Kinesiske Xiaomi har allerede mobiler på markedet med ganske voksne skjermstørrelser i form av Mi Note og Mi Note Pro, men nå har selskapet lansert en ny gigantmobil med enda større skjermflate å boltre seg på. Modellen bærer det treffende navnet «Mi Max» og ble kunngjort på Twitter.

Mi Max har en skjerm på solide 6,44 tommer, og befinner seg dermed helt klart i det øvre størrelsessegmentet i brettmobil-klassen. Oppløsningen ser dessverre ikke ut til å være avslørt ennå. 

Har også digert batteri

I en påfølgende Twitter-melding kunne Xiaomi videre avsløre at mobilen er utstyrt med et veldimensjonert batteri på respektable 4850 mAh for å drive den store skjermen.

Modellen kommer i tre farger.
Modellen kommer i tre farger. Foto: Xiaomi/Twitter

Når det gjelder øvrig innmat kommer Mi Max i tre utgaver. Den rimeligste har en Snapdragon 650-brikke om bord, samt 3 GB minne og 32 GB lagringsplass. De to dyrere versjonene har den noe kraftigere Snapdragon 652-brikken og henholdsvis 3 GB minne/ 32 GB lagringsplass og 4 GB minne/ 64 GB lagringsplass.

Fingeravtrykkleser

Hovedkameraet er på 16 megapiksler, men frontkameraer skilter med 5 megapiksler. Fingeravtrykkavleser er også på plass, og designmessig har mobilen metallinnpakning i fargene sølv, gull eller mørkegrå og en tykkelse på 7,5 millimeter.

I Kina vil de tre utgavene av Mi Max ligge på henholdsvis 1500, 1700 og 2000 yuan, som tilsvarer cirka 1900, 2100 og 2500 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er imidlertid ikke kjent i skrivende stund.

Xiaomi lanserte også nylig en skikkelig hardhaus: Den keramiske topputgaven av Mi 5 tåler å bli boret i »

(Via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen