De helt trådløse ørepluggene «AirDots» skal koste en brøkdel av konkurrentene
(Foto: Xiaomi)

De helt trådløse ørepluggene «AirDots» skal koste en brøkdel av konkurrentene


Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det kinesiske selskapet Xiaomi er kjent for å lage billige, men ganske gode, produkter. Deres nyeste produkt ser ut til å bli et par helt trådløse øreplugger kalt «AirDots», som bare vil koste skarve 250 kroner (200 kinesiske yuan).  

Det nye produktet ble oppdaget av amerikanske Engadget, som ikke overraskende sammenligner AirDots med Apples AirPods-plugger: 

Den kritthvite fargen til Xiaomi AirDots får dem til å ligne litt på et Apple-produkt. Foto: Xiaomi

- AirDots høres forvirrende likt ut som AirPods, og for å fortsette forvirringen kommer også AirDots i hvitt, minimalistisk design, skriver Engadget.

Akkurat som helt trådløse øreplugger flest, kommer AirDots også med et ladeetui.

De vil være utstyrt med Bluetooth 5.0 og skal kunne motta lyd på opptil 10 meter avstand.

Brukstiden er på fire timer, og hvis vi leser spesifikasjonene rett vil ladeetuiet by på ytterligere 12 timer. Ladetiden er på 2 timer.

Kan bli en vinner

  Foto: Xiaomi

Xiaomi er som sagt kjent for å lage billige, men ganske gode produkter, slik som robotstøvsugeren Xiaomi RoboRock S50, aktivitetsbåndet Xiaomi Mi Band 2 eller nå nylig billigmobilen Xiaomi Mi A2 som vi ga 10/10

Hvis Xiaomi AirDots holder den relativt høye standarden til Xiaomi, med en lav pris under 500 kroner, kan de fort bli et veldig interessant produkt for alle som har lyst til å bytte ut sine kablede øreplugger med noe enklere.

Apples AirPods koster rundt 1500 kroner i dag, mens flere av konkurrentene koster enda mer. Clas Ohlson slapp dog nylig et par billige helt trådløse plugger til 500 kroner, som var helt greie. På papiret ser imidlertid Airdots både mindre og penere ut, men produktet er ikke lansert ennå, så ting kan endre seg.

Kan forhåndsbestilles i Kina

I Kina kan brukere forhåndsbestille Xiaomi AirDots til 200 yuan, men vi aner ikke om produktene vil få en norsk lansering. Vi kjenner imidlertid til flere norske nettbutikker som pleier å være raske til å ta inn nye produkter fra Xiaomi, som iWill, eller kinesiske nettbutikker som sender til Norge, slik som Gearbest.  

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen