Xiaomi Mi Mix 3 får 5G-støtte og null skjermleppe.
Xiaomi Mi Mix 3 får 5G-støtte og null skjermleppe. (Foto: Lin Bin/Weibo)

Xiaomi Mi Mix 3 får 5G-støtte

Skal lanseres i oktober.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Xiaomi Mi Mix blåste oss av banen da den kom på markedet i 2016, med sin den gang revolusjonerende små skjermrammer. 

Toeren var ikke like spektakulær, men nå ser det ut til at versjon tre kan få minst én funksjon som igjen skiller Xiaomi fra røkla. 

Xiaomis «director of product management», Donovan Sung, postet nemlig et bilde på Twitter i går, med et klart og tydelig 5G-ikon i hjørnet.

 

Kongsberg først 

Nå er ikke akkurat 5G et spesielt vanlig syn foreløpig. I Norge blir Kongsberg den første byen ut, mens Telia har varslet at de skal skru på 5G-nettverk i Stockholm, Helsinki og Tallinn allerede i år. Bredere utrulling ventes rundt 2020. 

Teknologien er ikke hovedsaklig laget for enorme hastigheter, men heller lav forsinkelse og å koble til svært mange enheter samtidig. Sung i Xiaomi varsler imidlertid 10 ganger høyere nedlastingshastigheter enn med 4G. 

Mix 3 ser ut til å droppe den lille kameraleppa i toppen som «alle» telefoner har hatt etter lanseringen av iPhone X. I stedet får den en Oppo Find X-liknende løsning med et kamera som automatisk skyves ut fra toppen av telefonen. 

Telefonen skal ifølge Xiaomi-sjef Lin Bin, som la ut det første bildet av telefonen på kinesiske Weibo, lanseres i oktober – og være i butikk samme måned. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen