The-Xiaomi-Mi-Mix-2S
The-Xiaomi-Mi-Mix-2S (Foto: Xiaomi)

Xiaomi Mi Mix 2S er en potent oppgradering

Inn med bedre kamera, ny prosessor og trådløs lading.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er ikke så veldig mange måneder siden vi kunne beundre den meget gode Mi Mix 2 fra kinesiske Xiaomi, men som vanlig ligger ikke den gjengen på latsiden. Nå har de dratt duken av en oppgradert versjon med betegnelsen Xiaomi Mi Mix 2S.

Med den S-en kommer hovedsaklig trådløs lading, litt kraftigere innmat og et nytt kamera.

  Foto: Xiaomi

Fysisk sett er det ingen stor forskjell på den «gamle» og nye utgaven, så den enkleste måten å se at det er en «S» vil nok kanskje være andre farger. Den oppgraderte versjonen skal være å få i sort med gulldetaljer og hvit med sølvdetaljer.

Den andre måten vil være å kikke på baksiden, der Xiaomi nå har fått på plass hva som skal være et langt bedre kamera – eller rettere sagt to kameraer denne gangen.

Jepp, Mi Mix 2S har et ekstra objektiv på baksiden, en løsning som vi blant annet også finner hos iPhone X.

  Foto: Xiaomi

Xiaomis kameraløsning består av to 12-megapiksels bildebrikker, hvorav den ene sitter bak et f/1.8 vidvinkelobjektiv, mens den andre har et f/2.4 teleobjektiv. Her får du visstnok med portrettmodus, god autofokus og fireakset optisk stabilisering.

Pikselstørrelsen skal også være større enn på den vanlige Mi Mix 2, så her har Xiaomi etter alt å dømme satt inn mye krefter på å løfte fotograferingsopplevelsen.

Xiaomis første med trådløs lading

  Foto: Xiaomi

Så snart vi beveger oss innenfor keramikkryggen på den nye mobilen finner vi et par andre forandringer også. Mi Mix 2S er den første Xiaomi-modellen som støtter trådløs lading – selvsagt over Qi. Selskapet vil naturligvis også tilby en matchende ladeplate.

Den andre oppgraderingen er mobilens prosessor, der Snapdragon 835 nå har blitt en 845, som gir en grei ytelsesøkning. Den er paret med opptil 8 GB minne og 256 GB lagringsplass.

Denne prosessoren finner vi eksempelvis også i Sony Xperia XZ2, så hvis du klikker deg inn på den testen kan du jo finne noen ytelsestall dersom det skulle være interessant.

Ellers skal den ifølge Xiaomi ikke bruke mer strøm, så du skal kunne forvente den samme batteritiden som på den vanlige Mi Mix 2.

Pris og tilgjengelighet her på berget er ikke kjent i skrivende stund.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen