XGI lanserer egne grafikkort


XGI Volari V8 Ultra

Siden lanseringen av Volari-brikkene for litt over ett år siden, har XGI slitt med å få innpass hos de store grafikkortprodusentene, og har knapt vært å finne i butikkene. Dette skal det bli slutt på, og selskapet lanserer nå like greit sine egne grafikkort.

- XGI-produktene byr på avansert grafikkytelse og kreative egenskaper for den best mulige prisen, sier Ralph Cheng i XGI.

- Bortsett fra "first tier"-produsentene, er hovedmålet vårt å få innpass hos PC-produsentene og systembyggerne. Med introduksjonen av Volari-kortene, kommer vi med en løsning som lar dem skreddersy systemene sine til markedene sine, fortsetter han.

Dermed er det klart for grafikkort som er laget av brikkeprodusenten selv, ikke ulikt "made by ATI"-kortene for noen år tilbake, som gir XGI bedre kontroll over kvaliteten og distribusjonen av sine egne varer.

Kortene som XGI lanserer dekker markedet fra topp til bunn, selv om de kanskje ikke tilfredsstiller kravene til de mest hardbarkede spillerne der ute. I rekkefølge fra veldig god til "bare god" ytelse, blir kortene Volari V8, Volari V5, Volari V3XT, og Volari V3 å vente på markedet om kort tid - men det spørs fortsatt om kortene vil dukke opp i norske nettbutikker med det første.

Tidligere det versert rykter og XGI-kort fra både ABIT og Club3D uten at de har dukket opp i prisguiden.

(Kilde: XGI)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen