XGI-drivere optimaliseres for benchmarksoftware?

Ifølge HWInfo.com har man funnet en fil i Reactor-driverne for XGI Volari som inneholder navnet på en rekke spill og benchmarksoftware. Det er ikke kjent hva denne filen nøyaktig brukes til, men sannsynligheten er stor for at den har å gjøre med spesielle innstillinger for respektivt program.

Filen heter xrvkp.sys og skal visstnok inneholde følgende filnavn:

3DMARK03.EXE; 3DMARK2001SE.EXE; 3DMARK2001.EXE; AQUAMARK.EXE; C4DEMO.EXE; GMMARK2.EXE; MAXPAYNE.EXE; BENCHMARK.EXE; UT2003.EXE; BEND3DIM.EXE; MADDEN04.EXE; HALO.EXE; 3DNASYS.EXE; CODECREATURES BENCHMARK PRO.EXE; CODECREATURES; SERIOUSSAM.EXE; SPLINTERCELL.EXE; C4.EXE; TRAOD.EXE; TRAOD_P3.EXE; TRAOD_P4.EXE; GIANTS.EXE; SEP.EXE; CLIENT.EXE; DFBHD.EXE; TOEE.EXE; MAJESTICCHESS.EXE; AOWSM.EXE; MGS2; SR2.EXE; F1_2001.exe; SPEEDDEMO.EXE; BF1942.EXE; X2-DEMO.EXE; XIII.EXE; FFXIWINBENCH.EXE; SIMCITY4.exe; GAME.DAT; WAR3.EXE; SM.EXE; FREELANCER.EXE; NR2003DEMO.EXE; FS9.EXE; DCT2.EXE; HCT.EXE.

XGI er ikke alene om å lage benchmarkspesifikke optimaliseringer i sine drivere. Både Nvidia og ATI har blitt beskyldt for nettopp det samme og er ikke overraskende ettersom man vil at sin grafikkbrikke skal ha best mulig ytelse i flest mulig applikasjoner og spill.

XGI Volari er tilgjengelig gjennom Club 3D og CP Technology - foreløpig i begrenset opplag.

 

(Kilder: HWinfo, Xbit Labs)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen