Xerox lanserer multifunksjonsskriver

WorkCentre 4150 er Xerox' raskeste A4 desktop multifunksjonsskriver noensinne. Maskinen, som er tilgjengelig i fire konfigurasjoner, kan skrive ut opp til 43 sort/hvit-sider i minuttet. Variantene som finnes går fra basispakke med kun kopi til den mest avanserte versjonen som skriver, kopierer, skanner, sender e-post og fakser. Alle konfigurasjoner tilbyr automatisk to-sidig trykk som standard.

WorkCenter 4150 tillater brukere å skrive, kopiere, skanne (i farger), sende e-post og fakse uten å vente på at en annen jobb skal bli ferdig først. Systemet for utskriftskø gjør det mulig å flytte viktige utskrifter foran i køen, samt automatisk forbigåing av jobber i køen som trenger spesiell håndtering.


Xerox WorkCenter 4150
Xerox WorkCenter 4150

Xerox skriver i pressemeldingen at maskinen har en brukervennlig trinn-for-trinn nettverksinstallasjon og at oppsett, bruk og vedlikehold er gjort enkelt via en enkel navigering på touchscreen. Med nettverksautentisering gir WorkCenter 4150 økt sikkerhet for selskaper som krever brukernavn og passord for skanning, e-post og faks. Av tilleggsutstyr finnes blant annet ID Card Copy. Denne kan enkelt kopiere begge sider av et ID eller forsikringskort over på én side papir.


Xerox WorkCenter 4150
Xerox WorkCenter 4150

Sammen med WorkCenter 4150 lanseres programvaren Skan til PC desktop v8, med formål om å tette gapet mellom papir og digitale dokumenter. Programvarens egenskaper inkluderer PaperPort Professional 10. Denne organiserer, finner og deler papir og digitale dokumenter. I tillegg finnes OmniPage Professional 15 og PDF Converter Professional 3, hvorav sistnevnte er en fullstendig PDF-løsning.

Xerox WorkCenter 4150 er allerede tilgjengelig hos Xerox forhandlere, både på standard måte eller med PagePack og eClick. Startprisen ligger på 19 120 kroner.

(Kilde: Pressemelding fra Xerox)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen