Xcover217 er Samsungs nye tøffing

Samsung fortsetter sin satsning på tøffingtelefoner, og lanserer nå Xcover271. Mobilen er vanntett, tåler bitte små støvkort og har GPS – Samsung selv mener byggeplasser og villmarken er naturlige miljø for Xcover217.

Telefonen er sertifisert for IP67, det høyeste nivået noen Samsung-mobil har oppnådd. I tillegg til å håndtere gjørme og å ligge i en meter dypt vann i opp til 30 minutter, er Xcover271 støtsikker og har en ripefast skjerm.

– Våre IP-sertifiserte mobiler B2100, B2700 og Xcover er veldig populære. Xcover271 hever listen enda et hakk. I tillegg til å være en robust telefon har den mange smarte funksjoner som forenkler både hverdag og fritid, sier Johan Larsson, nordisk produktsjef for Samsungs mobiler.

Les også vår test av Samsung B7722: Mobilen som er to mobiler.

For de orienteringsmessig handikappede har den nye telefonen flere praktiske funksjoner - innebygd digitalt kompass, navigasjon med GPS og Google Maps og lommelykt. Batteriet har standbytid i opp til 25 døgn, og en skritteller som regner ut hvor langt du har gått.

Xcover271 har en to tommer stor fargeskjerm. Den er sertifisert for IP67, håndterer små støvkorn og å ligge på en meters dyp i opp til 30 minutter. Batterilevetiden er på opp til 600 timer med 2G og 500 timer med 3G i standby, og 19 timers (2G) eller 7 (3G) timers taletid. En FM-radio med innspillingsfunksjon og musikkspiller er på plass, og modellen har støtte for minnekort. Xcover217 kommer i butikk i løpet av oktober, og vil koste rundt 1 400 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen