Xbox Elite slippes i dag

Xbox Elite slippes i dag

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Ryktene har lenge versert om Microsoft sin nye konsoll Xbox 360 Elite.

I dag kan du endelig kjøpe den i din butikk.

Les også:
Nye Playstation Portable
.
Wii-mangelen fortsetter
.
Wii kan gjøre deg syk
.

Hard konsollkrig

Microsoft, Sony og Nintendo kjemper stadig om plass i din stue. For deg som forbruker er dette meget bra da de stadig utvikler sine konsoller. I dag kommer Microsoft sitt nye hjertebarn til norske butikkhyller.

Den er fylt opp med mye glede skal vi tro spesifikasjonene.

Plass for detaljer
Den nye utgaven kommer med hele 120 gigabyte. Med en harddisk på denne størrelsen skal du kunne få plass til det meste i din spillhverdag. I tillegg kommer konsollen med HDMI utgang for å få virkelig detaljert opplevelse av dine spill og filmer.

Ikke minst gir det skikkelig lyd når du kobler til surrounden.

Microsoft har også vært forutseende nok til å legge ved en HDMI kabel. Da slipper du mere surr før du løper hjem og plugger det nyinnkjøpte produktet til TV-en.

Nyttig ekstrautstyr
Selve prosessoren og minnet i konsollen er av samme type som Xbox 360, men du får med litt annet snasent ekstrautstyr. Blant annet leveres boksen med en trådløs kontroll i samme svarte finnish som selve boksen.

I tillegg følger det også med et headset slik at du kan holde kontakten med dine spillvenner og legge opp strategier mens dere forhåpentligvis knuser fienden.

Gratis prøveabonnement
Med konsollen kan du koble deg opp til tjenesten Xbox Live. Her lover Microsoft at du skal kunne laste ned både spill og filmer i HD-kvalitet.

For full tilgang til denne tjenesten må du betale for abonnement, men du får med en måneds gratis gullavtale når du kjøper Xbox 360 Elite lover Microsoft.

Mange nye spill
De lover også at den nye versjonen vil medføre noen brede glis utover året etterhvert som spillene til konsollen triller ut i butikkhyllene. Blant annet vil det sangomsuste Bioshock slippes og ikke minst Halo 3.

Andre spill vi også ser frem til å kunne teste på den nye boksen er Project Gotham Racing 4, Mass Effect, Blue Dragon, Naruto og Assassin’s Creed.

God kritikk i USA
Om denne konsollen kan gi Microsoft et forsprang i konsollkrigen gjenstår å se. Cnet mente den ikke revolusjonerte markedet da den ble sluppet for salg i USA tidligere i år. Men de var bastante på at som spillkonsoll var den å foretrekke fremfor noen annen.

Den nye konsollen har en utsalgspris på cirka 4000 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen