Xbox 360 med 60 GB

Ryktene har svirret i en uke, men nå ved starten av spillmessen E3 i Los Angeles har Microsoft bekreftet at en oppdatert versjon av spillkonsollen er på på trappene.

Foreløpig bare USA
Microsoft har kun bekreftet 60 GB-maskinen for USA og Canada, men selv om Microsoft Norge ikke kan komme med informasjon om maskinen noen gang vil se dagens lys i det norske markedet, er det åpenbart at innen julesalget starter vil vi nok også ha samme tilbudet her.

Grunnen til at man relativt sikkert kan slå fast at maskinen også vil finne veien over Atlanteren, er at Microsoft i USA egentlig bytter ut den gamle versjonen med den oppdaterte. Den vil koste det samme som dagens 20 GB-versjon, mens den gamle traveren vil settes ned i pris.

Uviss pris i Europa
Den amerikanske versjonen av den nye konsollen kommer til å koste 350 dollar, mens den gamle versjonen settes ned til 300 dollar. Maskinen blir lagt ut for salg i august i USA og Canada, men foreløpig må vi altså vente litt her.

Du trenger nok ikke å bekymre deg for at den ikke vil lande her i løpet av høsten, til tross for ingen kommentar fra Microsoft i Norge.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen