Xbox 360 blir billigst

Priskuttet på Xbox 360 i Asia og USA har vært kjent noen uker, men nå har endelig bekreftelsen kommet på at også Norge vil få billigere Xbox 360-konsoller. Microsofts konsoll blir den billigste i det norske markedet.

Mye ekstrautstyr
Microsoft har fra starten valgt å lage en rekke modeller i forhold til prispunkt på Xbox 360. Hvis du vil ha den nedstrippede versjon slipper du unna ganske rimelig, men hvis du vil ha ekstra kontrollere og mulighet for trådløst nettverk må dette kjøpes seperat.

Alle versjonene kommer nå med HDMI-inngang, i motsetning til hva som var tilfelle tidligere.

Alle ned i pris
Per dags dato eksisterer det tre forskjellige versjoner av konsollen. Xbox 360 Elite, en pro-variant og den billigste kalt Arcade. Xbox 360 Arcade vil koste 1.600 kroner etter prisjusteringen, noe som egentlig ikke utgjør mer enn en hundrelapp fra dagens veiledende priser. Heller ikke Pro-versjonen kan skilte med et voldsomt kutt, og 300 kroner ned bringer veiledende pris til rundt 2000 kroner.

Den største forskjellen kommer på luksusmodellen Elite, noe som kanskje kan være et signal på at Microsoft opp mot jul satser mer på de litt kresne. Elite får et kutt på 600 kroner, og kommer til å ligge på en veiledende pris på circa 2.500 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen