(Bilde: Microsoft)

– Xbox One krever ikke Internett konstant

Microsoft klargjør uklarheter – også om bruktspill.

Xbox One ble avduket i mai, men mange spørsmål gjensto. Må konsollen være knyttet til Internett hele tiden? Hvordan håndterer den brukte spill?

Begrensninger i bytter

Nå har Microsoft prøvd å svare på disse spørsmålene. Ifølge selskapet er det opp til utviklerne om de vil tillate at spillerne bytter og selger sine spill. Tidligere har Xbox-spillere kunnet gjøre dette fritt.

For å gi bort eller selge spill til dine venner, må de ha blitt med i Xbox Live minst 30 dager tidligere. Hvert kjøpte spill kan videre bli gitt bort bare én gang, noe som er et forsøk på å kjempe mot at et spill kan gis bort uendelig mange ganger ved hjelp av enkel diskinstallering.

Ikke Internett hele tiden

For at dette systemet skal fungere, må konsollen være knyttet til Internett. Xbox One krever ikke en konstant Internett-tilkobling, men konsollen trenger å kikke innom Internett hvert døgn.

Grunnen til dette er for å verifisere spillinstallasjoner og for å se etter systemoppdateringer. Det er fremdeles ukjent hvordan dette påvirker spillere som ikke er tilknyttet Internett.

Xbox One skal bli en fullkommen underholdningsmaskin:
Microsoft vil lage egne filmer og serier »

(Kilde: Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen