Illustrasjonsbilde. (Bilde: Shutterstock/97715360, Scott Akerman / Flickr)

Xbox-krangel førte til penis-biting

Sju års fengsel for spillrelatert raseri.

At spillere kan hisse seg opp er ikke noe nytt, men denne saken drar «spillraseri» opp til et nytt og fryktelig nivå. Den 41 år gamle engelskmannen og Xbox-spilleren Jason Martin ble nemlig så forbannet over en Xbox-krangel med en nabo at han bet ham i kjønnsorganet.

Selv om han bare var armert med to tenner, klarte den hissige Dover-beboeren å forårsake betydelige skader på sin nabo og tidligere venn. Foranledningen var at naboen hadde spurt herr Martin om å skru ned volumet på TV-en han spilte Xbox på, og det var tydeligvis dråpen som fikk begeret til å renne over.

Som et smørbrød

Under krangelen angrep Martin skrittet til naboen, og bet gjennom pysjamasen «som et smørbrød». Offerets testikler fikk seg også en gnageomgang.

Da politiet ankom åstedet, hadde Martin fremdeles blod rundt munnen. Nå er han dømt til totalt sju års fengsel, inkludert ett år for råkjøring. Dommer Adele Williams hadde følgende å meddele:

– Dette er skrekkelige skader, men du har ikke vist noen tegn til anger. Jeg har ingen tvil om at du mistet besinnelsen, slik at du ble opptatt av å forårsake så mye smerte og lidelse som mulig. Du ville også ydmyke ved å ta tak i offerets penis og testikler, og deretter bite dem.

Hakket strengere:
Mann så på alvesex – havnet i fengsel »

(Kilder: Metro via Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen