XBMC får endelig egen fjernkontroll

XBMC får endelig egen fjernkontroll

Annonsør­innhold
Les hele saken »

XBMC (tidligere kjent som Xbox Media Center) er en populær plattform for streaming og avspilling av multimedia i hjemmet. Den frie og åpne programvaren har likevel ikke hatt sin egen dedikerte fjernkontroll – før nå.

Den nye fjernkontrollen heter Nyxboard Hybrid og er et samarbeid mellom Motorola og Pulse-Eight. På samme måte som ved sin konkurrent Boxee Box, har Nyxboard Hybrid vanlige funksjoner som volum og kanalnavigasjon på den ene siden og et QWERTY-tastatur på den andre.

Enkel i bruk

Installasjon av Nyxboard Hybrid på sitt eksisterende XBMC-system er ikke noe hokus pokus, da man enkelt og greit bare kobler den medfølgende RF-receiveren til maskinen. Fjernkontrollen er lagd for å virke med XBMC rett ut av boksen, og man vil uten problemer dra nytte av QWERTY-tastaturet som følger med.

Nyxboard Hybrid støtter også IR og kan dermed fungere som en universell fjernkontroll for din TV, Blu-ray-spiller, forsterker og så videre.

En annen interessant funksjon er et gyroskop som gir fjernkontrollen informasjon om hvilken side som er vendt opp. På den måten kan man for eksempel trygt skrive på tastaturet uten at man ved et uhell justerer volumet ved å komme nær knappene på undersiden.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Den foreløpige lanseringsdatoen for Nyxboard Hybrid er 27. juni, og veiledende pris er på 59,99 dollar, eller rundt 330 kroner.

(Kilder: CrunchGear, Pulse-Eight, Tested)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen