Kommer ikke X1 i år? (Bilde: Sony Ericsson)

X1 utsatt til 2009?

Sony Ericsson X1 er en av de heteste telefonene som ble vist frem på årets MWC-messe i Barcelona. Med Windows Mobile 6.1, 400 MB internminne, HSUPA, Wi-Fi og et komplett tastatur er det også den mest avanserte telefonen fra selskapet. Dersom alt går etter planen skal telefonen ut på markedet en gang før jul.

Les mer om X1 i vår lanseringsnyhet >>>

Slik ser oversikten ut. (Foto: Amobil)
Slik ser oversikten ut. (Foto: Amobil)

Men nå kan nettstedet The Sony Ericsson Blog så tvil rundt om X1 i det hele tatt kommer i år. Nettstedet har nemlig klart å luke ut informasjon fra Sony Ericssons hjemmesider der man kan se lanseringsdato og utløpsdato for samtlige av selskapets telefoner - deriblant X1. Men datoen som står oppført stemmer ikke overens med den offisielle, for ifølge listen kommer ikke X1 før 10. februar neste år.

Amobil ringte Sony Ericsson og ba om en offisiell uttalelse i saken, men Sony Ericsson har ikke svart på Amobils henvendelser.

Det er mye som tyder på at utviklingen av X1 tar tid. På selve lanseringen ønsket ikke selskapet at journalistene skulle komme for nærme det nye flaggskipet ettersom utstillingsmodellene knapt fungerte overhodet. At telefonen var så uferdig på MWC-messen i februar kan tyde på at det uansett vil nærme seg jul før X1 er i butikkene. Typisk for nye telefoner som X1 som ikke bygger på en tidligere modell er også at disse trenger langt mer feilsøking og utprøving enn det som er ordinært før de sendes ut på markedet.

Inntil da er de som venter på X1 nødt til å smøre seg med tålmodighet. Men dersom ventetiden skulle bli lang, kan du gjøre ventetiden litt kortere med vår sniktitt på X1.

(Kilder: Sony Ericsson Blog, Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen