WowWee kan bli en megahit på kontoret
Teknofil
(Bilde: WowWee/montasje)

WowWee kan bli en megahit på kontoret

Mini-roboten henter til og med kaffen din.

Der enkelte nyvinninger bare får oss til å trekke på smilebåndet, tvinger miniroboten WowWee MiP frem et fårete glis. Denne havner på Teknofil-redaksjonens ønskeliste før vi har fått prøvd den.

Den 45 centimeter høye mini-roboten balanserer seg selv, og kan bære sin egen vekt på et brett du fester under haken på den. Mini-roboten har dessuten flere moduser, hvor den for eksempel danser, bokser eller gjør triks. Vi lot oss rive med av videoen som du ser lenger ned.

Styres via en mobilapp

Anmelderen til Mashable likte derimot ikke den lille roboten til å begynne med. Armene var visst bare i veien, og den manglet sensorer. Modusene skuffet ham også.

Imidlertid lot han seg likevel sjarmere av forbrukerroboten etter å ha lastet ned appen som følger med. Den lar deg nemlig styre WowWee MiP på en ganske finurlig måte – blant annet ved at du tegner opp et mønster på mobilskjermen du vil den skal følge.

Pris: 750 kroner

Nettstedet oppsummerer at de positive sidene ved WowWee MiP er at den selvbalanserende teknologien er imponerende, at appen fungerer tilfredsstillende til å styre den med, og at den faktisk klarer å bære litt. På listen over ulemper finner vi at de forhåndsprogrammerte modusene er ustabile, at armene er ubrukelige og at balansebrettet kunne vært lettere å feste. Anmelderen etterlyser noen forbedringer her og der, og vil derfor ikke anbefale (!) WowWee MiP foreløpig.

Det stopper ikke oss fra å ønske oss en sånn en. Den kommer først i salg på det amerikanske markedet i juni, men kan forhåndsbestilles allerede nå. Prisen ligger på 750 kroner.

Denne er større, dyrere og mer avansert:
NASAs Valkyrie-robot kan klatre i stiger »


(Kilder: Mashable, WowWee)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen