Worthington joiner Terminator

Her er Marcus.
Her er Marcus.

Den australske skuespilleren Sam Worthington går rett fra James Camerons "Avatar" til McGs "Terminator Salvation: The Future Begins". Det at han nettopp hadde hovedrollen i "Avatar" er ikke noe sammentreff; Cameron, som regisserte de to første "Terminator"-filmene, skal ha anbefalt Sam Worthington til McG. Det hevder i alle fall comingsoon.net.

Cameron regisserte selv de to første "Terminator"-filmene, men tok avstand fra den tredje. Det at han nå anbefaler Worthington til McG kan tyde på at han er mer positiv til denne filmen.

Men hva med Connor?

Vi har tidligere hørt at Christian Bale har fått rollen som John Connor, men vi har også fått høre at Connor har en svært liten rolle i filmen og at det er Marcus som faktisk har hovedrollen.

Filmen skal ta plass 15 år før den fremtiden vi har sett i de tidligere filmene. Marcus befinner seg i en ødelagt og skremmende verden; Stråling, sult og alt annet som måtte følge med en post-apokalyptisk verden preger hverdagen. Skynet, maskinene, har utryddet det meste av menneskeheten og jakter nå på de siste gjenlevende. Vår venn Marcus møter en gruppe folk som, med Connor i spissen, prøver å forhindre at maskinene får fullført jobben.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen