Bilde: Online University.

Teknofil – World of Warcraft skaffer deg kjæreste

Bilde: Online University.

– World of Warcraft skaffer deg kjæreste

Alver og orker utkonkurrerer dating-nettstedene.

Er du en aktiv spiller? Tilbringer du mange timer foran PC-skjermen hver dag i lag med alver og orker i World of Warcraft? Er du redd for å aldri få deg kjæreste?

Frykt ikke, for ifølge de mer eller mindre uformelle studiene til Online University har du en langt større sjanse for å finne deg en livsledsager i nettbaserte spill som World of Warcraft (WoW) enn datingsteder som Match.com.

Gamers get girls – spillere får seg jenter, hevder de. Sjekk ut grafikken med informasjon om spillere og kjærester lenger ned i saken.

Flere å velge mellom

Online University tar i bruk litt statistikk og annen forskning når de forklarer sitt dristige utsagn. eHarmony er for eksempel et av de største datingnettstedene på Internett med én million medlemmer. World of Warcraft har derimot 12 millioner medlemmer. En større gruppe øker derfor sjansene for å møte den riktige for deg.

I tillegg tilbringer folk mer tid på å spille enn på datingnettsteder. Og som om ikke det var nok, oppgir 74,7 prosent av WoW-spillere at de dater andre som spiller det samme spillet. På datingnettsteder er det til sammenlikning bare 33 prosent av brukerne som dater andre brukere fra siden.

Selv om ikke alle dataene i infografikken er 100 prosent korrekte, gir de likevel et interessant innblikk i spill- og datingverdenen. Sjekk ut den artige infografikken nedenfor:

Foto: Online University

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen