World of Warcraft Classic har fått lanseringsdato
(Foto: Blizzard)

World of Warcraft Classic har fått lanseringsdato

Over sommeren gjør Blizzard et gammelt spill enda eldre.

Det store, nettbaserte flerspillerrollespillet World of Warcraft har holdt koken i en eller annen form siden 2004, og mange «gamle» spillere sverger på at den klassiske opplevelsen uten alskens utvidelsespakker også var den beste.

Så i fjor avslørte spillskaperen Blizzard planene om en «ny» Warcraft-opplevelse kalt «World of Warcraft Classic», og nå har vi også fått en dato å forholde oss til. WoW Classic skal lanseres den 27. august i år, eller ifølge Blizzards nedtellingsklokke 103 dager i skrivende stund.

Noen kan spille allerede nå

For folk som liker å bruke lang tid på å snekre sammen spillfigurer – eller bare ønsker å sikre seg et navn – er det også verdt å få med deg at Blizzard vil åpne for å lage karakterer fra den 13. august.

Fra i dag, den 15 mai, vil også noen spillere kunne inviteres til å delta i små, lukkede tester av systemene. For dette trenger du en aktiv Blizzard-konto og må ha satt deg som villig betatester for spillet.

Skrur tiden tilbake

Opp gjennom årene har mang en ungdommelig gamersjel brukt noen timer i Azeroth, og med tiden har også World of Warcraft blitt modernisert og bygd på.

Den siste utvidelsepakken kom så sent som på sensommeren i fjor, og totalt sett er dagens WoW et godt stykke unna hvordan det var i sin spede begynnelse.

Med den nye World of Warcraft Classic skal tiden skrus tilbake til 2006 og slik det så ut rett før den første store utvidelsen: The Burning Crusade. Men noen forskjeller blir det jo, ettersom Blizzard skal bruke mye av dagens moderne rammeverk for spillet – som Battle.net-programmet. 

Ikke alle vil slåss:
Har nådd øverste nivå i WoW kun ved å plukke blomster >>>

(Kilde: Blizzard)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen