WordPress tilbyr skreddersydd design

Bestem mer over utseendet på bloggen din.

Blogging som fenomen har blitt allemannseie. Det finnes et utall av tjenester med tilbud om løsninger for de lite datakyndige som ønsker å blogge, men flesteparten av disse sidene har begrenset med valgmuligheter for å skreddersy designet selv.

Bloggtjenesten og publiseringsplattformen WordPress ønsker å tilby en løsning på denne problematikken med innføringen av en funksjon de kaller Custom Design. Med denne tjenesten kan man finjustere designet på bloggen sin etter egen smak – uten å være nødt til å ha spesielt stor teknisk innsikt.

Spør ekspertene

Custom Design er antakelig ikke det mest avanserte redigeringsverktøyet der ute, men det er en markant forbedring i forhold til hva WordPress har hatt hittil av muligheter.

For den uinnvidde bruker kan man redigere hovedsaklig to viktige ting med den nye tjenesten – fonter og øvrig design. Med fontene kan man bestemme skrifttypen på tittel, overskrifter og tekst, mens med skreddersydd CSS kan man endre farger, tema på siden og mye mer.

Hvis man har behov for hjelp eller lurer på noe, har WordPress et støtteforum hvor man kan stille spørsmål til eksperter som kan hjelpe deg med å få riktige koder på plass og få siden igang igjen.

Tjenesten koster 30 dollar i året, eller i underkant av 170 kroner.

(Kilde: WordPress)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen