WordPerfect satser på comeback

  • Endret
WordPerfect Office pakken som inkluderer blant annet programmer for tekstbehandling, regneark, presentasjon. Pakken konkurrerer i samme klasse som Microsoft Office, SmartSuit, OpenOffice og StarOffice fra Sun.

Mens Microsoft har 90 % av markedet med sin MS Office, kjemper de resterende om de siste 10 % av et marked der WordPerfect en gang var den store kjempen. De dominerte inntil Microsoft kom på banen med MS Word.

Den nye WordPerfect Office kommer med en rekke nye funksjoner som skal lokke brukerne tilbake. Corel har blant annet utviklet en ny Workspace Manager som gjør det mulig å tilpasse utseende på programmet slik brukeren selv ønsker. Brukeren kan sette opp WordPerfect til å se helt identisk ut med MS Word eller gamle WordPerfect 5.1.

Corel har forbedret også kompatibiliteten til Office pakken. WordPerfect Office skal lettere kunne jobbe med MS Office filer og har fått en egen MS Office verktøylinje. I tillegg er det også mulig å lagre filer i PDF eller XML format.

Hvorvidt Corel på nytt vil bli en markant aktør i markedet gjenstår å se. Prisen i USA kommer til å ligge på 299 $ for full versjon og 149 for oppgradering. Brukere som har MS Office i dag kan ofte klare seg med oppgraderingen.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen