Test Wooly Ravelry

Hektet på strikkebølgen

Du trenger ikke strikke Skappel-gensere for å bruke denne appen.

Format: iPhone
Pris: 21,-

Hvis du strikker har du sannsynligvis hørt om Ravelry. Nettsamfunnet har tiltrukket seg strikkere fra hele verden, og det er derfor ikke merkelig at du nå får flere apper for å bruke Ravelry.

Wooly Ravelry.
Wooly Ravelry.

For iPhone er det Wooly Ravelry som er den mest aktuelle. Her kan du gå inn og se på dine prosjekter og garn du har lagt inn.

Dessverre stopper det mer eller mindre der. Du kan ikke opprette nye prosjekter eller andre ting, og det er kun dine egne ting du får se. Wooly Ravelry hjelper dermed ikke til mye annet enn å gi en oversikt over hva du driver med selv, og eventuelt oppdatere disse med bilder eller andre endringer.

Appen i seg selv er oversiktlig og lett å bruke. Unntaket er knappen for å avslutte programmet. Denne logger deg helt ut slik at du neste gang må skrive inn brukernavn og passord, samt gi appen tilgang til Ravelry, neste gang du logger inn.

Irritasjonsmomenter

Wooly Ravelry fungerer godt til det den faktisk kan brukes til, men har du en god smarttelefon får du flere muligheter hvis du bruker telefonens nettleser til å pleie Ravelry-medlemsskapet ditt.

Terningkast: 3

- Last ned til iPhone

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen