Wolfenstein på PDA

Hvis du er gammel nok til å huske klassikeren Wolfenstein 3D, har vi gleden av å fortelle deg at det nå finnes en skikkelig PDA-versjon av spillet, Wolf3D for PocketPC. Wolfenstein var et av de første førstepersonsspillene som kunne by på rå grafikk i kombinasjon med heftige lydeffekter - vel å merke så lenge du hadde VGA-skjermkort og lydkort på PC-en.

Det skal sies at dette ikke er den første lommeversjonen av Wolfenstein 3D. Tidligere har noen laget en versjon som heter Pocket Wolf3D, men denne har så vidt vi vet ikke blitt oppdatert på fire år. Til forskjell fra den gamle versjonen kan du med den nye spille hele Wolfenstein 3D med seks episoder, prøveversjonen, og Spear of Destiny på den nye. Dermed ligger alt til rette for en aldri så liten nostalgistund foran PDA-en.

Spillet har fått støtte for lyd og lagring og lasting av fremgang. I tillegg kan du kikke rundt deg med pennen til PDA-en din, men bare til høyre og venstre. Spillet er også tilrettelagt for venstrehendte.

For å ta del i nostalgien, trenger du en PDA med Windows Mobile 2003 eller nyere. Du trenger også originalfilene til spillet. Det vil si at du ikke umiddelbart kan laste ned hele Wolfenstein, siden det tross alt fortsatt er beskyttet av opphavsretten. Dermed må du finne frem Wolfenstein-diskettene dine og kopiere noen filer over til PDA-en. Du kan imidlertid laste ned prøveversjonen og spille første episode helt gratis.

Wolf3D for PocketPC laster du gratis ned hos Sourceforge.net.

(Kilder: MSmobiles.com, Sourceforge.net)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen