WMP10 klar for testing

Du kan nå prøve den nye betaversjonen av neste generasjons multimediaspiller fra Microsoft, Windows Media Player (WMP) 10 (kodenavn Crescent).

Dette er en ganske stor oppgradering fra WMP 9, med en rekke nye funksjoner, tiltrekkende utseende og økt brukervennlighet. Det er blant annet innebygd mulighet for å abonnere på musikktjenester og handle musikk via Internett. Det er Digital Rights Management (DRM) som styrer rettighetssiden. Den nye spilleren har også bedre kompabilitet med håndholdte og andre enheter.

Den nye spiller har et nytt "Live in the Library" theme, som gjør det enklere å utføre oppgaver som brukes ofte. Du har også muligheten til innspilling av TV-programmer fra for eksempel en Media Center PC.

WMP 10 støtter autosynch med en ny generasjon av håndholdte enheter som ventes å lanseres til høsten.

Du har nå muligheten å laste ned og prøve WMP 10, men vær klar over at dette er prøveversjon og kan derfor være ustabil. Den støtter foreløpig kun Windows XP. Ifølge Microsoft så skal det være enkelt å gå tilbake til forrige versjon (den du bruker i dag) av Media Player, slik at du kan oppgradere til fullversjon av WMP 10 når den kommer til høsten.

(Kilde: winnetmag.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen