WLAN-verktøy for PDA

Skjermdump

Det blir mer og mer vanlig å utstyre hotell, bensinstasjoner, skoler, bibliotek, kaféer, resturanter og vanlige hjem med trådløse nettverk. Mange av nettverkene på offentlige steder er ment for å kunne brukes av hvem som helst. Det eneste du trenger å gjøre er ofte å registrere deg når du er innenfor rekkevidde av nettverket, og du har full tilgang til Internett.

Handango er et firma som utvikler programvare for blant annet PDA. Nå har de utviklet et program for håndholdte enheter som gjør det mulig å finne aksesspunkt for trådløse nettverk.

Firmaet har utviklet dette programmet for flittige brukere av PDA og trådløse nettverk. Ved å benytte deg av Hanagos nye programvare har du muligheten til å lokalisere trådløse nettverk i området du er i. Videre kan du da undersøke om det trådløse nettverket har Internett tilgjengelig, og om det krever registrering.

Programmet er rett og slett bygget opp av grafer som viser signalstyrken til aksesspunktet i nettverket. Opp til 16 grafer kan vises på samme tid, og du kan bevege deg rundt mens du overvåker signalstyrkene. Grafene oppdateres hvert sekund, og et sammendrag viser en sammenligning av signalstyrken på de forskjellige stedene.

Programmet støtter operativsystemet Windows Mobile 2003. Eksempler på enheter som er testet av Handango med et vellykket resultat er Fujitsu Siemens Pocket Loox, HP iPAQ h2210/h2215, HP iPAQ h4150/h4155 og HP iPAQ h4150/h4350. Handango jobber for tiden med å utbedre listen over enheter som støttes.

Programvaren kan lastes ned gratis fra Handangos nettside.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen