(Bilde: Winzip/Shutterstock)

WinZip blir en skytjeneste

Windows-klassikeren vil komprimere filene dine på nettet.

Det klassiske komprimeringsprogrammet WinZip er i ferd med å ta turen til nettskyen, melder TechSpot. Nylig lanserte de en betaversjon av ZipShare, som skal gjøre både komprimering, filbehandling, kryptering og deling på nettet. 

Vil ikke konkurrere med skylagring

Den nye tjenesten vil fungere som et mellomledd mellom datamaskinen din, og din foretrukne skylagringstjeneste. Ved å velge ut én eller flere filer fra datamaskinen din, kan du sende den ut på nettet, og ZipShare vil automatisk komprimere den.

Du kan så velge om du vil dele filen med andre via en lenke eller et sosialt nettverk, eller om du vil lagre den på Google Drive, Box, SugarSync, Dropbox, OneDrive, HighTail eller CloudMe. 

ZipShare gir deg oversikt over hvor du har lagret filene dine, og hvem som eventuelt laster ned filen din. Filene kan naturligvis passordbeskyttes, slik at du bare deler dem med de du ønsker. 

Gratis for småfiler

Så, hvis du allerede er glad i å komprimere filene dine på datamaskinen, kan du nå enkelt gjøre det med filene dine på nettet også. ZipShare er gratis å bruke på filer opptil 50 MB i betaperioden. Vil du komprimere og arbeide med større filer, er du nødt til å melde deg opp til et årsabonnement til 39.95 dollar i året, eller 9,95 dollar i måneden. 

Klassikerne nekter å dø: 
Winamp gjorde comeback i januar »

(Kilde: TechSpot)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen