WinMX lever

Da WinMX i 1998 gjorde sitt inntog i fildelingsverdenen var den en Napster og OpenNap klient som kunne koble seg til flere servere på en gang, noe den originale Napsterklienten ikke kunne. Da Napster døde 2000 etter mye press fra musikk bransjen døde også hovednæringen i WinMX.

I mai 2001 hadde Frontcode Technologies, som på den tiden hadde tatt over WinMX, utviklet sitt eget desentraliserte fildelingsnettverk med navnet WPNP(WinMX Peer Network Protocol). Nå slapp man å bruke OpenNap protokollen som er nokså tungvindt på grunn av sentraliseringen.

WinMX forsatte og utvikles frem til den 19. oktober 2002 da versjon 3.31 ble lagt tilgjengelig for nedlasting. Siden den gang har det vert full stopp. Gjentatte ganger har de sagt at nye versjoner skal komme men ingenting skjedde før 13. juni 2004. En gledens dag for WinMX fans som hadde mistet håpet.

Den første betaen byr ikke på noe særlig nytt, men det hele bygger seg opp mot en versjon 4.

Nåværende beta

WinMX v3.52 BETA

Denne versjonen byr på en ny WPNP kanalhosting komponent, sammen med flere nøkkeloppgraderinger til kanalvinduene og kontrollene. Kanallisten byr nå på en filtreringsbar som gjør søket på kanaler enklere. Andre mindre oppgraderinger.

  • Testing startet: 13. juni
  • Beregnet varighet: Under en uke
  • Slippstatus: WinMX v3.52 kommer så snart de verste feilene er luket bort

Senere betaversjoner

WinMX v3.55 BETA

Denne versjonen inkluderer en veldig viktig oppgradering til WPNP kjernens primære tilkoblings protokoll og en viktig endring i søkevinduet. Med denne protokoll oppgraderingen håpes det på at søke omfanget vil bli nær 100%, som vil føre tin en stor økning for søkeresultatene og spesielt for skjeldnere filer. Protokoll oppgraderingen er et steg fremover mot en varende hotlist som vil være tilstede i den neste beta-en>

  • Testingen har ikke startet enda
  • Beregnet varighet: 1-2 uker
  • Slippstatus: Ukjent, avhenger av betatestingen

WinMX v3.60 BETA

Filnedlastninger blir behandlet av et helt nytt system. Automatisk søk, og Automatisk gå inn i kø er fjernet. Små oppgraderinger til WPNP filoverførings protokollen. Søtte for oppdeling av filer lagt til.

  • Testingen har ikke startet enda.
  • Beregnet varighet: 2 uker
  • Slippstatus: Tidlig utslipp er usannsynlig på grunn av omstillinger i nettverket.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen