Windows XP SP3 forsinket?

Alternativ tekst mangler

Fordelen med en Service Pack (SP) fremfor enkelte sikkerhetsoppdateringer er at brukerne får alt i én pakke. Det er nå over to år siden Microsoft slapp SP2 for Windows XP.

Den opprinnelige planen var å slippe SP3-pakken i 2006, men i januar i år kunngjorde Microsoft sine planer om å slippe pakken neste år. Nå viser veikartet, som er ble oppdatert tirsdag, at SP3 først blir lansert i 2008.

Detaljene rundt SP3 er foreløpig ikke avslørt, men det er sannsynlig at noen av de funksjoner som er tenkt for Windows Vista vil komme i XP SP3.

Den norske versjonen av SP2 for XP kan lastes ned fra denne siden (258 MB). Den engelske versjonen finner du her.

Alternativ SP3

På nettsiden thehotfix.net finner du oversikt over en del oppdateringer som trolig blir med i SP3 for Windows XP, altså oppdateringer som er blitt lansert av Microsoft etter SP2. Nettsiden tilbyr også nedlasting av en alternativ SP3.

Det er ikke Microsoft som står bak nettsiden thehotfix.net, og Microsoft har tidligere advart mot slike nettsider. Grunnen er at slike alernative pakker inneholder oppdateringer som ikke er testet av Microsoft.

Windows-brukere som installerer denne alternative pakken kan ikke forvente å få kundestøtte fra Microsoft. De som likevel velger å installere pakken, gjør det på eget ansvar.

(Kilde: Neowin)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen