Windows XP SP2 cracket

Vi har tidligere rapportert om fremgangen til XP SP2, og Microsoft sa nylig at det eneste som gjenstår før XP SP2 blir lansert, er å få på plass versjon 5 av Windows Update. Denne kan du teste hos Microsoft.

I dag melder The Inquirer at kilder i piratmiljøet hevder å ha knekt de nye funksjonene. Funksjonene som er knekt skal hindre brukere av piratkopierte versjoner av Windows XP ikke vil kunne oppgradere til SP2.

Mange av oppdateringene i Service Pack 2 vil være kjærkomne for administratorer av større nettverk, siden oppdateringen gir større mulighet for å kontrollere sikkerhetsnivåene på indivduelle datamaskiner sentralt. Derimot har Microsoft blitt kritisert for at noen programmer ikke virker under SP2, og at mange programmer er vanskeligere å sette opp.

Knekkinga av antipiratfunksjonen er selvsagt frustrende for Microsoft, men vi tror ikke at XP SP2 kommer til å bli utsatt noe spesielt på grunn av dette. Det er ennå ikke satt noen offisiell lanseringsdato for SP2, men ryktene som gikk på Tech·Ed hinter til at det ikke er spesielt lenge til, og Microsoft garanterte at det ville skje innen de neste to månedene.

Kilde: The Inquirer

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen