Windows Vista RC1 tilgjengelig

Når Microsoft nå har sluppet den første slippkandidaten av Windows Vista, kan vi se hvordan operativsystemet vil se ut når det er ferdig. Med slippkandidater er det svært lite rom for endringer, og Microsoft slipper sannsynligvis ikke gjennom noen endringer til brukergrensesnittet dersom det ikke er snakk om store feil.

Det betyr at det man ser i Windows Vista RC1 vil være slik som det er i den endelige versjonen. Her følger en gjennomgang av de nye tingene du kan forvente når du starter opp Windows Vista, både synlige endringer og ting som skjer under panseret.

Vi kan begynne med installasjonen, en prosedyre som en vanlig sluttbruker forhåpentligvis skal slippe unna med å gjøre en gang. Installasjonen har blitt en mye mindre tidkrevende opplevelse enn før, og programmet samler all informasjonen det trenger ved begynnelsen. Selv om installasjonen fremdeles tar mer enn 20 minutter med Vista RC1, kan du nå forlate den etter du har fylt ut noe informasjon i begynnelsen.

Alt i alt har også installasjonen blitt svært forenklet, og samler inn mindre informasjon enn tidligere. Dette er gjerne informasjon som du må inn og endre på etter operativsystemet er installert, så enkelte har reagert på at det har blitt fjernet fra installasjonen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen