Windows Vista Beta 2 sluppet

Alternativ tekst mangler

Microsoft har nå startet et såkalt "Customer Preview Program" for Windows Vista. Dette innebærer at alle som ønsker det kan nå laste ned og teste Windows Vista Beta 2. Microsoft presiserer imidlertid at dette er en prøveversjon som i utgangspunktet er beregnet for teknikere og utviklere.

Før du eventuelt installerer betaversjonen bør du sjekke om PC-en din er klar for Windows Vista. Les mer om kravene på nettsiden microsoft.com. I tillegg kan du eventuelt laste ned "Release Notes" om Windows Vista som inneholder et notat om neste Windows-versjon. Denne betaversjonen går ut av dato 1 . juni 2007, og det vil ikke være mulig å oppgradere den til den endelige Windows Vista-versjonen.

Windows Vista Beta 2 kan lastes ned som en ISO-fil fra microsoft.com, men denne filen er på hele 3.5 GB. En annen mulighet er å bestille en kopi av en DVD med betavesjonen som koster 6 dollar. ISO-filen skal brennes på en DVD, og denne kan brukes til å installere betaversjonen.

Vær klar over at dette er en prøveversjon, og bør derfor ikke installeres for vanlig bruk. Microsoft gir ingen teknisk kundestøtte for dette produktet. Betaversjonen skal være tilgjengelig på engelsk, tysk og japansk, men ikke på norsk. Den endelige versjonen av Windows Vista vil trolig lanseres i januar 2007.

Kilder: Betanews, Bink.nu

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen