Windows Vista Beta 2 forsinket

Windows Vista Beta 1 ble sluppet i juli. Beta 2 skulle etter planen slippes i november, men ifølge nettstedet windowsitpro.com blir den kanskje ikke sluppet før i januar eller februar 2006.

Denne forsinkelsen skal ifølge Microsoft ikke bety noen forsinkelse for lansering av den endelige versjonen av Windows Vista. Microsoft har planer om å droppe lansering av en av RC-versjonene som opprinnelig var planlagt.

Vi har tidligere fortalt om rykter som sier at Windows Vista skal lanseres i juli 2006, men den offisielle uttalelsen fra Microsoft er at den endelige lansering skjer i andre halvdel av 2006.

Windows Vista blir en av de største og viktigste lanseringene i historien for Microsoft og de vil på alle måter forsikre seg om at produktet er skikkelig testet. Nå kan det virke som Microsoft har problemer med å følge lanseringsfrister som de har satt internt. Det er på nåværende tidspunkt ikke klart om dette betyr forsinkelser også for Internet Explorer 7.0 Beta 2 eller Windows Media Player 11 Beta 1, som begge etter planen skal slippes 7. desember.

Kilde: windowsitpro.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen