Windows som fjernkontroll

HTC S310 har Windows Mobile for Smartphones

HTC S310 har Windows Mobile
for Smartphones

De fleste smarttelefoner med infrarød port kan brukes som universalfjernkontroller. Noen smarttelefoner har imidlertid manglet støtte, deriblant Windows-telefoner uten trykkfølsomme skjermer.

Nå har programvareprodusenten Vito Technology bestemt seg for å ta Windows-brukerne inn i varmen, ved å lansere et fjernkontrollprogram for operativsystemet Microsoft Windows Mobile for Smartphones.

Dermed kan absolutt alle smarttelefonbrukere ligge langflat på sofaen, mens de skriver SMS, gjør telefonsamtaler og styrer fjernsynet og hjemmekionoen med mobilen sin.

Du bør ha en infrarød port av typen Consumer Infrared module (CIR) for å utnytte programmet fullt ut. Ellers fungerer bare fjernkontrollen på avstander opp til én meter.

Spleis mobilen din med TV-en
Når du tar i bruk programmet for første gang, er det bare å lære mobilen din fjernkontrollens funksjoner. Det gjør du ved å sette programmet i "læremodus", og deretter styre fjernkontrollen mot den infrarøde porten.

På den måten kan programmet lære seg å styre alle fjernsynsapparater og hjemmekino, akkurat slik som fjernkontrollprogrammer for andre operativsystemer.

(Kilder: Mobilegadgetnews.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen