Windows snakker med Mac

Mac-brukere som har Windows Mobile på mobilen eller PDA-en er nødt til å bruke tredjepartsprogrammet Missing Sync for å få Mac-en og PDA-en til å snakke sammen. Men hittil har ikke dette programmet fungert med den nyeste utgaven av Microsofts mobile operativsystem, Windows Mobile 5.

Nå har imidlertid Missing Sync fått støtte for Windows Mobile 5, noe som betyr at nye Windows-telefoner lar seg synkronisere med Mac OS. Det betyr også at nye PDA-er endelig blir aktuelle for Mac-brukere.

Dermed kan du gå og kjøpe deg en splitter ny PDA uansett om du bruker Windows eller Mac OS på PC-en din. Blant disse PDA-ene finner du blant annet de fleste nye telefonene og PDA-ene fra HTC, som selges under navn som Qtek og i-Mate. Også Dell sine nye Axim-PDA-er og de siste iPaq-modellene fra HP lar seg nå kombinere med Mac.

Den nye versjonen av Missing Sync fungerer med både PowerPC- og Intel-baserte Apple-maskiner. Programmet kan kjøpes fra produsentens hjemmesider for 240 kroner ($40), mens eldre versjoner kan oppgraderes for halve prisen.

(Kilde: Mobil.se, Mobilemag.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen