Windows Mobile 6.5 snart klart

Windows Mobile 6.5 snart klart

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Microsofts operativsystem for mobiltelefoner har måttet tåle mye kjeft, ikke minst etter at Apple demonstrerte hvor smidig et touch-grensesnitt faktisk kan fungere. Nå er det ingen som forventer at Microsoft skal revolusjonere Windows Mobile med lanseringen av 6.5.

De fleste regner tvert imot Windos Mobile 6.5 som et hvileskjær som skal hindre operativsystemet i å bli totalt akterutseilt før Microsoft har bygget opp et nytt operativsystem fra bunnen av, Windows Mobile 7.0.

April
Men først kommer altså Windows Mobile 6.5, og ifølge Engadget skal produsentene få tilgang til koden i april. Så følger en periode med utprøving og tilpasninger, før de første håndsettene kommer i salg, antakelig i slutten av september.

Men Engadgets kilde, Mary-Jo Fowlet skal også ha hevdet at en betaversjon av Windows Mobile 7.0 vil bli presentert i november i år.

Hastverk
Vi tviler ikke på at det er mye armer og bein i Microsoft om dagen. Android er allerede lansert, og vil ganske snart komme i en rekke mobiltelefoner. Palm har sluppet et helt nyutviklet operativsystem til sin Pre, og Nokia er på banen med en touch-versjon av Series 60.

Apple har tatt en større andel av smartmobilmarkedet enn de fleste hadde våget å tro, og så får vi Flash- og Linux-baserte operativsystemer på toppen. For Microsoft begynner det å haste.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen