Windows Mobile 2003

Windows Mobile 2003 er ikke en enkel viderutvikling med et par utbedringer fra PocketPC 2002, men bygd opp fra grunnen av for å gi optimal støtte for XScale prosessorene (den mest brukte prosessoren i nyere modeller). PocketPC 2002 manglet dette og hadde derfor problemer med å utnytte prosessoren maksimalt.

Et annet godt utbedret område er nettverksbruk. Å konfigurer PocketPCen til ett eller flere trådløse nettverk kan gjøres på nesten samme måte som i WindowsXP (steg for steg wizards). Dette er en svært velkommen forbedring fra PocketPC 2002 sitt relativt kronglete nettverkskonfigurasjon. Med Windows Mobile 2003 vil du få beskjed dersom du beveger deg inn i et område med en WiFi-spot, og et spørsmål om du vil koble deg opp til den.

Blant andre nye ting finner vi en utbedret og rasker Pocket Internet Explorer, Windows Media Player 9, Jawbreaker spill, forbedret mail klient, integrert .NET Compact Framework og mye mer. For en komplett oversikt ta en kikk her (PDF-fil). En god gjennomgang av utbedringene, med mange screenshots, kan du finne her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen