Windows Media Player 11 snart klar

Microsoft driver nå med oppussing av multimediaspilleren Windows Media Player (WMP) - versjon 11. Programmet skal være innebygd i Windows Vista, men Microsoft skal etter planen slippe en egen versjon for Windows XP mot slutten av juni.

Den nye WMP-versjonen skal tilby bedre synkronisering av data mellom én eller flere PCer til alle vanlige håndholdte enheter, selvsagt bortsett fra Apples iPod. Det skal være mulig å overføre musikk begge veier, det vil si både fra PC til en håndholdt enhet og den andre veien.

Windows Media Player 11 skal fungere sammen med musikktjenesten Urge, en tjeneste som er et resultat av et samarbeid mellom Microsoft og MTV. Urge vil tilby en abonnentsbasert løsning, i tillegg til salg av enkelte låter. Urge er en viktig tjeneste for Microsoft som skal gjøre programvaregiganten i bedre stand til å konkurrere med Apple som har den populære iTunes-tjenesten i kombinasjon med iPod-enheten.

WMP 11 får et helt nytt brukergrensesnitt med knapper som gjør at brukeren kan navigere frem og tilbake, og på den måten ligner den nye Windows Media Player på en nettleser. Multimediaspilleren får også en søkefunksjon med mulighet til å søke i musikksamlingen på PCen din. Det skal også være enklere å organisere mange låter med den nye WMP-versjonen.

Les mer om den kommende Windows Media Player 11 på microsoft.com.

Kilde: Cnet news.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen