Windows Live på Nokia-mobiler i dag

Nokia har i dag, torsdag, offentliggjort et samarbeid med datagiganten Microsoft som betyr at Windows Live-tjenester umiddelbart blir å finne på noen av Nokias mobiltelefoner. Nokia-brukere i 11 land (deriblant Norge) kan laste ned tjenesten som gir tilgang til Windows Live Hotmail, Windows Live Messenger, Windows Live Contact og Windows Live Spaces.

Les også:

- Outlook også på Nokia-mobiler
- Suksess for Telenors mobil-MSN
- Live MSN til mobilen

Først på noen få mobiler
For øyeblikket vil tjenesten beklageligvis kun fungere på de følgende Series 60-mobilene: Nokia N73, N76, N80 Internet Edition, N93i og N95. Fra og med neste år vil også de som kjøper kompatible Series 40-mobiler få tilgang til disse tjenestene.

- Ved å benytte oss av det omfattende og sterke distribusjonsnettverket til Nokia kan vi tilby Windows Live- tjenester på Nokia-enheter. På den måten sikrer vi at forbrukerne kan ta med seg den informasjonen de ønsker hvor som helst, sier Sigurd Leth, sjef for Multimedia i Nokia Norden.

- Vi har snakket om at nyheter, kommunikasjon, søk og andre tjenester kom til å flytte fra PC til mobil, og nå skjer det i virkeligheten, sier Bjørn Gundersen, Marketing Direktør i Online Service Group i Microsoft Norge.

Vil koste
Selv om tjenesten vil være gratis til å begynne med, vil kundene etter hvert måtte betale en månedlig avgift. Det er imidlertid ikke kjent hvor lang denne gratis prøveperioden vil være eller hva kostnaden vil ligge på når de skal ta betalt.

De som er interessert i å ta i bruk de nye tjenestene kan gå inn på nettsiden www.nokia.com/windowslive for å lese mer.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen